Şase acidente s-au produs, duminică după-amiază, în mai puţin de trei ore, pe şoselele din judeţul Prahova, trei dintre acestea producându-se pe Drumul Naţional 1. La Comarnic, în doar 20 de minute au avut loc două acidente în care au fost implicate şase autovehicule, fără ca ocupanţii acestora să fie răniţi.

Potrivit datelor furnizate de către reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, unul dintre accidentele de pe DN 1 a avut loc în zona centurii de vest a municipiului Ploieşti, unde şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat într-un stâlp, două persoane fiind rănite.

Celelalte două accidente de pe DN 1 s-au produs la Comarnic. Primul a avut loc la intrarea în oraş, unde trei autoturisme s-au ciocnit, fără ca pasagerii să fie răniţi. 20 de minute mai târziu, un alt accident, în care au fost implicate tot trei autovehicule, s-a produs la 200 de metri de locul în care s-a petrecut celălalt. Nici de data aceasta nu au fost victime.

Şi pe DN 1 B Ploieşti – Buzău a avut loc un accident, după ce şoferul unui BMW a intrat într-un sens giratoriu în apropiere de Ploieşti fără a acorda prioritate unui alt autoturism se afl deja acolo, o femeie aflată în maşina care circula regulamentar fiind rănită.

Şi pe drumurile judeţene din Prahova s-au produs două acidente. Unul dintre acestea a avut loc la Păuleşti, unde o şoferiţă a fost rănită după ce maşina pe care o conducea s-a ciocnit cu un alt autorurism.

În comuna Proviţa de Jos, un adolescent în vârstă de 16 ani a fost de asemenea rănit după ce bicicleta pe care circula a fost acroşată de un autoturism. 

Centrul Infotrafic a anunţat că pe DN 1 se circulă îngreunat, duminică după-amiază, fiind coloane de maşini pe Valea Prahovei, pe sensul de mers către Bucureşti.