După câteva ore de precipitaţii mai multe localităţi din judeţul Argeş au fost inundate. Mai multe persoane au fost evacuate de lucrătorii ISU cu barca. Municipiul Piteşti şi oraşul Curtea de Argeş sunt printre cele mai afectate de aceste inundaţii, apa ajungând şi la doi metri înălţime pe unele străzi.

Din fericire, conform reprezentanţior prefecturii Argeş, nu s-au înregistrat victime. 

În Piteşti, sistemul de canalizare pluvială nu a mai făcut faţă, fiind inundate mai multe străzi. Inundaţiile au afectat şi un punct termic care a dus la întreruperea termiei pentru mai multe cartiere piteştene.  S-a intervenit cu 11 autospeciale, 4 autocamione, 12 motopompe, peste 100 de pompieri pentru salvarea persoanelor surprinse de apă şi evacuare apei din clădirile inundate. Două persoane cu handicap au fost salvate cu ajutorul bărcii pneumatice. Nu doar municipiul reşedinţă de judeţ a fost afecat de inundaţii, ci şi mai multe comune şi localităţi din judeţul Argeş. Furtuna a pus la pământ şi zeci de copaci. Inundaţiile au lovit mai multe localităţi. Cele mai afectate sunt oraşele Piteşti, Curtea de Argeş şi Costeşti, dar şi comuna Drăganu.

Meteorologii au emis o atenţionare de Cord Galben de ploi, însemnate cantitativ şi vânt intens valabilă până astăzi la ora 12.00.

În Crişana, Banat, Oltenia, sud-vestul şi sudul Transilvaniei şi în cea mai mare parte a Munteniei vor cădea cantităţi însemnate de apă, care vor depăşi local 25 l/mp şi izolat 50 l/mp. Vântul se va intensifica treptat îndeosebi în vestul, în sudul ţării şi la munte, zone unde va atinge la rafală 50 km/h, iar pe arii restrânse 70 km/h.

În Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.