Circulaţia pe mai multe drumuri naţionale este întreruptă din cauza precipitaţiilor abundente din ultimele ore, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

În judeţul Mureş, traficul rutier pe DN13C Vânători (jud. Mureş) – Cristuru Secuiesc (jud. Harghita) este întrerupt pe ambele sensuri din cauza faptului că rampa de acces pe podul peste râul Târnava Mare s-a surpat, în urma ploilor însemnate din ultimele ore.

Totodată, în judeţul Vrancea, circulaţia este întreruptă pe DN2, între localităţile Domneşti-Sat şi Adjud, pe tronsonul kilometric 224 – 227, din cauza râului Trotuş care a ieşit din matcă şi a inundat suprafaţa carosabilă. În acelaşi judeţ, traficul feroviar a fost reluat, pe un fir, pe magistrala 500, ca urmare a retragerii apelor. Din cauza râului Trotuş care a inundat linia de cale ferată pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri, circulaţia feroviară a fost întreruptă între staţiile de cale ferată Adjud şi Domneşti.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române mai informează că în judeţul Hunedoara, circulaţia rutieră pe DN68A Deva – Timişoara este oprită la km 76, în zona localităţii hunedorene Brâznic, pentru a permite lucrătorilor de la drumuri să îndepărteze aluviunile de pe carosabil.

Mediafax