O româncă a fost ucisă în stil mafiot în Italia, în provincia Campania, unde grupările criminalităţii organizate sunt foarte active. Maşina sa a fost incendiată iar corpul neînsufleţit, aruncat într-un şanţ, a fost identificat doar după 24 de ore, după amprentele digitale.

Carabinierii au aflat, astfel, că femeia originară din Gura Humorului avea antecedente penale în România, Italia şi Macedonia şi fusese cercetată pentru trafic de carne vie în 2006.

Mariana Veronica Sologiuc a fost victima unei execuţii în stil mafiot la mii de kilometri de casă, în provincia italiană Campania. A fost împuşcată drept în faţă, cu trei focuri de armă. Trupul fără viaţă, abandonat la marginea unui drum, a fost găsit de un trecător care a dat alarma.
Corpul neînsufleţit fusese descoperit într-un şanţ. O adevărată execuţie în stil mafiot. Carabinieri din Averse au reuşit să o identifice cu ajutorul amprentelor digitale.
Aşa au aflat că  femeia e româncă. Mariana Veronica avea 35 de ani şi un trecut controversat.

În 2006, a fost cercetată pentru trafic de carne vie. Ar fi racolat fete din Romania, Italia si Macedonia, pe care le obliga să se prostitueze. În Peninsulă, devenise administratoarea unui bar de provincie. Avea duşmani, dar nu se ştie cine a putut să o ucidă. Iar criminalii au avut grijă să-şi şteargă urmele.

Maşina femeii a fost descoperită incendiată în localitatea San Marcelino, pe o străduţă lăturalnică. În România, familia Marianei aşteaptă acum informaţii despre sfârşitul ei tragic.