În această dimineaţă, poliţiştii din Olt efectuează 20 de percheziţii în municipiul Bucureşti şi în 4 judeţe, într-un dosar în care se fac cercetări pentruevaziune fiscală, prin care s-ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 7.000.000 de lei.

Miercuri, 11 mai, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt efectuează 20 de percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi judeţele Olt, Dolj, Ilfov şi Braşov.

Activitatăţile se desfăşoară într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, prin care s-ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 7.000.000 de lei.

Din cercetări a reieşit că, administratorul unei societăţi comerciale ar fi evidenţiat în contabilitate achiziţii fictive de lingouri de aluminiu de la firme de tip ,,fantomă” şi nu ar fi înregistrat, în întregime, veniturile obţinute.

La acţiune participă şi poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei şi din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Dolj, Ilfov şi Braşov, precum şi jandarmi.