Un autoturism a luat foc, luni dimineaţa, în Capitală, după ce a fost implicat într-un accident, intrând în coliziune cu o altă maşină, anunţă Brigada Rutieră.

Accidentul a avut loc la interesecţia străzii Liviu Rebreanu cu bulevardul 1 Decembrie 1918 din sectorul 3 al Capitalei. Potrivit reprezentanţilor Brigăzii Rutiere, două autoturisme s-au lovit iar la puţin timp de la impact una dintre maşini a luat foc.

„Un autoturism care venea pe bulevardul Liviu Rebreanu, ajuns la intersecţia cu bulevardul 1 Decembrie 1918, la efectuarea virajului la stânga pe bulevardul 1 Decembrie, nu a acordat prioritate autoturismului care circula regulamentar. În urma accidentului, autoturismul care nu a acordat prioritate a luat foc. Incendiul a fost stins imediat. “, a declarat comisarul-şef Ovidiu Munteanu, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere pentru MEDIAFAX.

Oficialul Brigăzii Rutiere susţine că în cele două autoturisme se aflau doar şoferii, care nu au necesitat îngrijiri medicale. Circulaţia în zonă nu a fost blocată.

Mediafax