Procesul privind uciderea lui Ionuţ Anghel, de 4 ani, de mai mulţi câini fără stăpân, care a avut loc în 2013, se reia marţi la Curtea de Apel Bucureşti, după ce părţile au atacat sentinţa din prima instanţă. Anul trecut, instanţa îl condamnase pe administratorul firmei care deţinea terenul unde a fost ucis copilul, Constantin Ciorăscu, la 3 ani de închisoare cu suspendare, precum şi la plata de daune morale, în solidar cu firma care administra terenul şi cu ADP Sector 2, în valoare totală de 2,4 milioane euro.

Curtea de Apel Bucureşti reia marţi procesul copilului ucis de maidanezi în 2013, după ce părţile au atacat sentinţa dată de Judecătoria sectorului 2, anul trecut. La primul termen, va fi audiat reprezentantul firmei care administra terenul şi se va depune documentaţia despre starea de sănătate a mamei copilului ucis.

În 2015, Judecătoria sectorului 2 l-a condamnat pe administratorul firmei care deţine terenul unde a fost ucis copilul, la 3 ani de închisoare cu suspendare, sentinţa nefiind însă definitivă.

În proces au mai fost condamnate pentru ucidere din culpă şi două persoane juridice, Administraţia Domeniului Public Sector 2 şi firma care deţine terenul, Tei Rezidenţial SRL, fiind obligate să plătească amenzi penale de câte 300.000 de lei.

Ca urmare a acestui proces, părinţii lui Ionuţ urmau să primească daune de câte 600.000 de euro, iar fratele său de 1,2 milioane de euro.

În septembrie 2013, doi fraţi de 4, respectiv 6 ani, au fost atacaţi de o haită de câini maidanezi pe un teren din apropierea Lacului Tei. În timp ce fratele mai mare a reuşit să scape, mezinul, Ionuţ Anghel, a fost ucis de maidanezi. Copiii plecaseră de lângă bunica lor, aflată în Parcul Tei.