Cinci persoane, între care un copil, au fost rănite, iar două apartamente au fost avariate, vineri dimineaţă, în urma unei explozii produse într-un bloc din oraşul dâmboviţean Fieni.

Potrivit reprezentanţilor ISU Dâmboviţa, explozia puternică produsă la etajul al treilea al unui bloc de locuinţe din Fieni a fost urmată de incendiu, la faţa locului fiind trimise trei autospeciale şi o autoscară pentru intervenţie la înălţime şi trei ambulanţe, din care două de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa şi una de la SMURD.

În urma exploziei care s-ar fi produs din cauza unei acumulări de gaze, cinci persoane, între care un copil, au fost rănite, unul dintre adulţi fiind în comă şi urmând să fie transportat la spital, probabil cu un elicopter, în cazul în care se va impune acest lucru.

Potrivit doctorului Dorin Maier, directorul medical al SAJ Dâmboviţa, pacientul în stare comatoasă va fi transportat la Spitalul de urgenţă Târgovişte, iar ceilalţi patru răniţi vor fi duşi, în primă fază, la Spitalul Orăşenesc Pucioasa.

Locatarii blocului în care s-a produs explozia au fost evacuaţi de către pompieri, urmând ca după stingerea focului să stabilească dacă cele două apartamente avariate mai pot fi locuite.