Părinţii musulmani au cerut eliminarea cărnii de porc din toate cantinele şcolare dintr-o suburbie din Montreal. Primarul din suburbia Montreal de Dorval a refuzat, iar notarul oraşului a trimis o notă tuturor părinţilor pentru a explica de ce, relatează The Gray Factor.

„Musulmanii sunt nevoiţi să înţeleagă că trebuie să se adapteze la Canada şi Quebec, la obiceiurile, tradiţiile sale, la felul său de viaţă, dacă au ales să emigreze în această ţară.

E necesar să înţeleagă că trebuie să se integreze şi să înveţe să trăiască în Quebec. Ei sunt cei trebuie să-şi schimbe stilul de viaţă, nu canadienii care i-au primit cu generozitate.

Musulmanii trebuie să înţeleagă un lucru: canadienii nu sunt nici rasisti, nici xenofobi! În comparaţie cu alte naţiuni, canadienii nu sunt dispuşi să renunţe la identitatea lor şi cultura lor.

Iar dacă Canada este un teren de bun venit, nu numai primarul de Dorval salută străinii, ci şi oamenii canadieni din Quebec – ca un întreg.

În cele din urmă, ei trebuie să înţeleagă că în Canada (Quebec), cu rădăcinile sale iudeo-creştine, pomi de Crăciun, biserici şi festivaluri religioase, religia trebuie să rămână în domeniul privat.

Municipalitatea Dorval are dreptul de a refuza orice concesii la Islam şi Sharia. Pentru musulmanii care nu sunt de acord cu secularismul şi nu se simt confortabil în Canada, există 57 de ţări musulmane în lume, cele mai multe dintre ele sub-populate şi gata să-i primească cu braţele deschise.

Dacă vă părăsiti ţara pentru Canada, şi nu pentru alte ţări musulmane, este pentru că aţi considerat că viaţa este mai bună în Canada decât în altă parte. Întreabă-te doar o dată, „De ce este mai bine aici, în Canada, în cazul în care ai venit?” O cantină cu carne de porc este o parte a răspunsului.

Şi dacă nu vă place stilul nostru de viaţă în Canada, mergeţi înapoi de unde ati venit. Noi nu am cerut să veniti aici. A fost alegerea voastră„.

Sursa: expunere.com