Procurorii anticorupţie din Cluj Napoca efectuează, miercuri, 32 de percheziţii în mai multe judeţe, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, a anunţat DNA.

Potrivit unui comunicat transmis de DNA, faptele ar fi fost comise în perioada 2013-2015.

"În cursul zilei de 7 octombrie 2015, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 32 de locaţii situate în judeţele Cluj, Alba, Sălaj, Sibiu, Mureş şi Prahova, din care cinci sunt sediile unor instituţii publice, restul reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice", se precizează în comunicat.

Procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii, Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei şi din partea Direcţiei Generale Anticorupţie.

Acţiunile desfăşurate miercuri de DNA au ca obiect ridicarea de documente în legătură cu mai multe contracte de dezinsecţie, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Contractele ar fi fost încheiate în perioada 2013-2015 între administraţiile locale şi societatea Coral Impex SRL, conform aceloraşi surse.