O turistă în vârstă de 26 de ani care a căzut, duminică, pe o potecă turistică din Munţii Făgăraş şi a suferit un traumatism la un genunchi a fost evacuată de pe munte cu un elicopter SMURD, fiind transportată la un spital din Târgu Mureş, scrie MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Bianca Săbău, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX că o turistă în vârstă de 26 de ani a suferit un traumatism la un genunchi după ce a căzut pe o potecă turistică din Munţii Făgăraş.

"Accidentul s-a produs în apropierea Cabanei Podragu. Turista a căzut pe o potecă turistică, la acelaşi nivel, şi a suferit un traumatism la un genunchi”, a declarat Bianca Săbău.

Potrivit acesteia, turista nu s-a mai putut deplasa şi a fost solicitat[ intervenţia echipajului Salvamont, dar şi a elicopterului SMURD de la Târgu Mureş.

Elicopterul a reuşit să aterizeze în zona accidentului şi a preluat-o pe turista rănită, transportând-o la un spital din Târgu Mureş pentru îngrijiri.