Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Flavius Chiş, a decedat în urma unui accident rutier petrecut pe o autostradă din Slovenia, în care şi-au mai pierdut viaţa soţia sa, fiul său în vârstă de cinci ani şi soacra sa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit presei slovene, accidentul a avut loc în apropiere de Ljubliana, pe autostradă, unde autoturismul în care se afla prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Falvius Chiş, împreună cu familia sa, a fost izbit de o autocisternă condusă de un şofer care a fugit de la faţa locului şi care este căutat de poliţişti.

Conform Direcţiei de Poliţie din Ljubljana, accidentul s-a petrecut, luni, în jurul orei 11.30 (12.30, ora României), în apropiere de Logatec, un oraş situat la sud-vest de Ljubljana.

Poliţia slovenă face apel la martori să ofere informaţii pentru a-l prinde pe şoferul autocisternei care a fugit pe jos de la locul accidentului, acesta fiind îmbrăcat în pantaloni albaştri şi bluză roşie.

Colegii victimei au declarat corespondentului MEDIAFAX, că Flavius Chiş, care avea 44 de ani, plecase în vacanţă cu familia. Soţia avea 35 de ani, iar fiul lor avea cinci ani şi în toamnă ar fi mers pentru prima dată la şcoală. În accidentul din Slovenia a murit şi soacra procurorului, în vârstă de 60 de ani.

Conform presei slovene, autoturismul în care se afla Chiş era oprit pe banda de urgenţă, iar o autocisternă l-a lovit şi l-a proiectat în stâncile de la marginea autostrăzii.

În acident a mai fost implicat un autoturism din România, ai cărui ocupanţi ar fi fost prieteni ai victimelor, care îi însoţeau în vacanţă. Este vorba despre două persoane care au fost rănite şi sunt internate în Slovenia.

MEDIAFAX