Miercuri, 18 septembrie , în intervalul orar 12.30-15.30, Federaţia Sindicatelor din Transporturi, Transloc şi Servicii Publice ATU România, organizează un miting în Piaţa Victoriei urmat de un marş de protest, la care organizatorul a anunţat prezenţa unui număr de aproximativ 4000 de persoane.
Marşul se va desfăşura între orele 14.00-14.45, pe traseul Piaţa Victoriei – Cal. Victoriei – Pod Naţiunile Unite – bd. Naţiunile Unite - bd. Libertăţii – Piaţa Constituţiei. Pe timpul marşului, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe traseul de deplasare şi pe străzile adiacente la acesta. În Piaţa Constituţiei, pe momentul ocupării acesteia, se va restricţiona traficul pe bd. Unirii şi Bd. Libertăţii
Jandarmeria Capitalei va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică în zona de desfăşurare a adunării publice dar şi pe traseele de deplasare ale participanţilor. Jandarmeria nu va face estimări publice a numărului de persoane prezente pe parcursul desfăşurării adunării respective, organizatorilor revenindu-le sarcina de a oferi aceste informaţii.