Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a fost luni la Secţia 1 Poliţie pentru controlul judiciar, el declarând, la ieşire, că nu are ce să comenteze despre dosarul în care este urmărit pentru complicitate la trafic de influenţă, pentru că anchetatorii nu au probe împotriva sa.

"Când o să fie probe, mai discutăm", a spus Andrei Chiliman.

Întrebat dacă ajungeau la PNL Sector 1 o parte din banii care ar fi fost ceruţi pentru ca Primăria Sectorului 1 să atribuie preferenţial lucrări unor firme, Chiliman a răspuns: "Nu mă întrebaţi pe mine, întrebaţi-i pe cei care au inventat chestia asta".

De asemenea, întrebat dacă procurorii vor pune sechestru pe averea sa, Chiliman a spus: "Cu ce ocazie? Nu mai întrebaţi, că nu e cazul".

Sâmbătă, după ce instanţa supremă a respins cererea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie de arestare preventivă a lui Chiliman şi a decis ca acesta să fie cercetat în libertate, în dosarul în care este acuzat de complicitate la trafic de influenţă, primarul a fost la Secţia 1 Poliţie, pentru a stabili cu poliţiştii supraveghetori zilele în care se va prezenta, dar şi celelalte obligaţii din cadrul măsurii controlului judiciar.

Mediafax