Simona a fost ameninţată cu moartea, pe Twitter, de un danez.

Simona Halep - Eşti o târfă fără inimă (...) Suntem la tiebreak - Te distrug - Încearcă iadul meu, vei muri", a notat Jesper Andreassen pe contul său de Twitter.

Andreassen a ameninţat-o pe Halep la câteva ore după ce îi ceruse sportivei, tot pe Twitter, să confirme sau să infirme ceea ce ar fi apărut în presa română, şi anume faptul că jucătoarea ar urma să se căsătorească.

"Simona Halep. M-ai pierdut. ... Cel mai mare fan nordic", a mai notat el, adresându-i în alte mesaje mai multe jigniri româncei, potrivit Pro Sport. Danezul şi-a retras ulterior aceste mesaje.

În ultimele luni, Jesper Andreassen a postat numeroase mesaje de susţinere pentru Simona Halep, unele chiar în limba română: "Mergi întotdeauna pentru victorie şi să ne fii fata pe care noi toţi o iubim", "Campioana mea - să fii puternică - să simţi puterea pentru a merge înainte". "Nu încetez niciodată să îţi transmit dragostea mea. Simona, tu meriţi tot ce este mai bun. Eşti o persoană minunată", scria danezul, în limba engleză, la 12 martie.

Simona Halep participă în această perioadă la turneul WTA de la Stuttgart. Românca s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale competiţiei.

Mediafax