Patru persoane, probabil cetăţeni români, au murit, luni după-amiază, într-un accident rutier produs în apropierea oraşului italian Milano, relatează presa italiană. Potrivit ziarului La Repubblica, accidentul a avut loc luni în jurul orei 17.00 (18.00, ora României), pe drumul regional 235, în localitatea Villanterio, la aproximativ 25 de kilometri sud de Milano.

Un autoturism marca BMW în care erau cinci persoane a ieşit de pe carosabil, probabil din cauza vitezei excesive, şi a lovit un copac.

Trei persoane au murit pe loc, iar alta la spital. Încă o persoană a fost grav rănită, fiind în stare critică.

Potrivit site-ului local Zazoom.it, în vehiculul de cinci locuri erau şase persoane, toţi români. Patru au murit pe loc, iar două sunt în stare critică, fiind transportate la spital.

Surse citate de ziarul La Repubblica au confirmat că în autoturism erau şase persoane, precizând că sunt cinci români şi un italian.

Pompierii italieni au intervenit pentru scoaterea victimelor din vehiculul avariat, iar cele două persoane rănite au fost transportate la spital cu elicopterul. Poliţia italiană anchetează circumstanţele producerii accidentului.