Oamenii legii efectuează percheziţii la ferma lui Greblă de la Teleşti. Toată zona este împinzită de jandarmi şi poliţişti. Oamenii legii caută probe în dosarul deschis pe numele judecătorului de la Curtea Constituşională a României.
Judecătorul Curţii Constituţionale Toni Greblă este urmărit penal pentru trafic de influenţă şi constituirea unui grup infracţional organizat, potrivit DNA. Greblă ar fi primit materiale electorale pentru campania din 2012, un autoturism BMW şi două rochii de la finul său, omul de afaceri Ion Bîrcină, pentru a interveni în sprijinul firmelor acestuia. Judecătorul CC a declarat, la ieşirea de la DNA, că faptele de care procurorii îl acuză nu au nicio legătură cu activitatea sa la CC, precizând că mai împrumuta o maşină de la Ion Bîrcină, dar "era în familie".

Judecătorul Curţii Constituţionale Toni Greblă este urmărit penal pentru trafic de influenţă, constituirea unui grup infracţional organizat şi efectuarea de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, în scopul obţinerii de bani sau bunuri necuvenite, potrivit DNA.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) arată, într-un comunicat de presă transmis joi agenţiei MEDIAFAX, că procurorii i-au adus la cunoştinţă lui Toni Greblă, senator până în 18 decembrie 2013, în prezent judecător la Curtea Constituţională, că este urmărit penal, fiindu-i prezentate acuzaţiile.