La Întorsura Buzăului s-a înregistrat în noaptea de miercuri spre joi o temperatură extrem de scăzută: - 33,7 de grade Celsius! Gerul care a lovit localitatea braşoveană a fost anunţat de o altă temepratură foarte scăzută, înregistrată cu o zi înainte, -28 de grade Celsius.

Site-ul Administraţiei Naţionale de Meteorologie afişa la orele 7.00, pentru Întorsura Buzăului, o temperatură de -33.7 ºC, cu o presiune atmosferică variabilă, de 951.5 mb, cer senin, vânt "calm" şi umiditate relativă de 71 %.

În acelaşi timp, la staţia Braşov Ghimbav se înregistrau -33,1 grade Celsius. Într-un alt pol tradiţional al gerului din România, Miercurea Ciuc, ANM anunţă un ger ceva mai blând: - 28 de grade Celsius.

Cel mai cald, în această noapte, a fost la Oraviţa: - 5 grade Celsius.

În ceea ce priveşte Bucureştiul, s-a înregistrat o diferenţă foarte mare de temperatură între nordul şi sudul Capitalei. Astfel, potrivit ANM, la staţia Filaret erau -14.0 ºC, cu un vânt de 1.0 m/s, din directia Est-Sud-Est, cer senin, o presiune atmosferică de 1029.0 mb, variabila şi o umezeală relativă de 100 %.

Pe de altă parte, la staţia Bucureşti-Băneasa erau -20.0 ºC, cu un vânt de 1.0 m/s din directia Nord-Nord-Vest, cer acoperit, presiune de 1027.9 mb (în creştere) şi umezeală relativă de 83 %.