Jaf la o bancă din Capitală. Un barbat a fugit cu 5.000 de lei după ce a intrat în sediu şi a ameninţat-o pe casieră, singură în acel moment. Era mascat şi părea înarmat.

Emilia Mihai, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat că jaful a fost anunţat în jurul orei 14.00. „Eram sesizaţi că la o sucursală din sectorul 4, un individ cu glugă şi cu faţa acoperită ar fi ameninţat verbal funcţionară şi ar fi reuşit să sustraga 5.000 de lei. De urgenţă s-au deplasat poliţiştii de la secţia 14. Se fac verificări pentru identificarea şi prinderea autorului”, a declarat Emilia Mihai, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

La faţa locului a fost adus şi un câine special antrenat pentru astfel de operaţiuni. „Colegii de la Secţia 14 şi Investigaţii Criminale vizionează imaginile de pe camere şi am instituit filtre pentru a prinde autorul”, a subliniat purtătorul de cuvânt.

„Când au ajuns poliţiştii, funcţionara era în şoc şi se discută cu ea pentru a se afla cu ce obiect a ameninţat-o”, a adăugat Emilia Mihai.