Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Timişoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală, spălare de bani şi aderare la un grup infracţional organizat.
În cursul zilei de 04 noiembrie 2014, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 37 de locaţii situate în municipiul Bucureşti şi judeţele Timiş, Mehedinţi, Olt, Argeş şi Iaşi, reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice.

Percheziţiile de pe raza judeţului Mehedinţi sunt efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul IGPR – Direcţia de Investigare a Fraudelor.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii şi din partea Jandarmeriei Române.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.