Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova a emis un comunicat de presă despre crima care a îngrozit în această dimineaţă Ploieştiul. Vă reamintim că o tânără în vârstă de 31 de ani, mama a două fetiţe, a murit în această dimineaţă în urma loviturilor de cuţit aplicate de soţul său. Crima a avut loc în plină stradă.

Publicăm integral comunicatul procurorilor:

„La data de 18.08.2014 s-a constituit la nivelul parchetului de pe lângă Tribunalul  Prahova dosarul penal nr. 540/P/2014 având ca obiect săvârşirea infracţiunii de omor  de către numitul TRANDAFIR BOGDAN VASILE. 

S-a reţinut in fapt ca, in data de 18.08.2014, in jurul orelor 05.30 , numitul  Trandafir Bogdan Vasile i-a aplicat mai multe lovituri cu cuţitul victimei Trandafir  Simona ,soţia sa, in timp ce se aflau pe strada G-ral Eremia Grigorescu din mun. Ploieşti, pe partea carosabila, in fata scării B a blocului nr.89, in urma acestor lovituri  victima decedând.

Prin ordonanţa procurorului din aceeaşi data s-a dispus efectuarea in continuare a urmăririi penale fata de suspectul Trandafir Bogdan Vasile pentru săvârşirea infracţiunii de omor , prev. de art.188 al.1 din Codul penal cu aplic. art.199 alin.1 C.pen. si punerea în mişcare a actiunii penale pentru aceasta infracţiune, urmând a fi prezentat instanţei de judecata cu propunere de luare a măsurii arestării preventive.”