Patru persoane au fost rănite în urma deraierii unui tren al companiei private Regiotrans, în judeţul Argeş, în zona unui podeţ unde s-a produs o viitură, arată ultimele informaţii furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii (ISU) Argeş.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a precizat că în tren, care era format din locomotivă şi un vagon, nu se aflau călători, ci doar angajaţi ai companiei feroviare.

Reprezentantul ISU Argeş a mai spus că patru persoane - angajaţi ai companiei feroviare - au fost rănite în urma deraierii trenului, victimele fiind preluate de ambulanţe şi transportate la spital

Un tren de persoane al companiei private Regiotrans a deraiat între Piteşti şi Curtea de Argeş, în jurul orei 17.00, în zona unui podeţ unde s-a produs o viitură, a informat anterior CFR.

Trenul 14197 aparţinând operatorului privat Regiotrans a deraiat în zona unui podeţ unde s-a produs o viitură, între staţiile Bascov - Vâlcele, se arată în comunicatul CFR SA.

Echipele de intervenţie se deplasează la faţa locului pentru a constata cauzele care au dus la producerea deraierii şi a întreprinde măsurile necesare pentru reluarea circulaţiei.