Primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a venit luni la DNA, pentru a fi audiat, el declarând, la ieşirea de la DNA, după aproximativ o jumătate de oră, că a fost chemat în calitate de martor într-un dosar, fără a preciza despre ce cauză este vorba.

Întrebat dacă vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Viorel Hrebenciuc l-a ajutat să obţină de la Consiliul Naţional al Audiovizualului o licenţă pentru un post de televiziune, Gheorghe Ştefan a spus nu are nicio legătură cu acesta.

Potrivit unor surse judiciare, primarul Gheorghe Ştefan a fost citat de procurorii anticorupţie în acelaşi dosar în care a fost chemat pentru a fi audiat şi Viorel Hrebenciuc.

Gheorghe Ştefan a spus, la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), că a fost citat să se prezinte în calitate de martor într-un dosar, fără a preciza despre ce cauză este vorba şi care ar fi faptele vizate de anchetatori.

Potrivit unor surse judiciare, Gheorghe Ştefan a fost citat de procurorii anticorupţie în acelaşi dosar în care a fost chemat pentru a fi audiat şi vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc.