Europe, una dintre cele mai importante trupe de rock din Suedia, care a lansat celebra piesă „The Final Countdown“, va concerta pentru prima dată la Sala Palatului din Capitală, pe 17 noiembrie, de la ora 19.00, scrie Mediafax.

Concertul face parte din turneul european din acest an al trupei, care cuprinde o serie de concerte în ţări precum Germania, Turcia, Suedia şi Ungaria.

În cei peste 30 de ani de la debut, trupa s-a remarcat la nivel internaţional prin numeroase hituri care au înregistrat vânzări însemnate şi au atras după sine premii muzicale foarte importante.

Cel mai popular album lansat de Europe este „The Final Countdown“, apărut în anul 1986, vândut în aproximativ 4 milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii. Pe lângă piesa de referinţă a trupei, în concertul de la Sala Palatului publicul va putea asculta şi cântece celebre, precum „Rock the night“ şi balada „Carrie“.

Biletele pentru concertul pe care trupa Europe îl va susţine la Sala Palatului au fost puse în vânzare în reţelele Eventim şi Vreau Bilet, la punctele de vânzare din Unirea Shopping Center, Sala Palatului, librăria Eminescu, magazinele EuroGsm, la sediul VreauBilet, precum şi online, pe www.eventim.ro şi www.vreaubilet.ro.

În perioada 26 iunie - 1 august, biletele vor putea fi cumpărate la preţuri reduse cu 50%, indiferent de categoria de preţ. Astfel, biletele VIP vor fi reduse de la 350 de lei la 175 de lei, biletele de la categoria I, de la 300 de lei la 150 de lei, cele de la categoria a II-a, de le 250 de lei la 125 de lei, tichetele de la categoria a III-a vor fi reduse de la 200 de lei la 100 de lei, iar cele de la categoria a IV-a, de la 150 de lei la 75 de lei.