Câştigătorul marelui premiu de 11 milioane de euro la Loto 6/49 a vrut să-şi păstreze anonimatul, însă presa din Galaţi nu s-a lăsat până nu l-a deconspirat. Chiar dacă nu i-a fost dezvăluit numele, s-a aflat că norocosul este judecător la Curtea de Apel Galaţi. Bărbatul are în jur de 60 de ani, este necăsătorit şi mai avea câţiva ani până la pensie.

Câştigătorul marelui premiu de la Loto 6 din 49 de la extragerea de duminică, 14 iulie, şi-a ridicat, marţi, banii de la sediul Loteriei Române. După ce a terminat de semnat toate actele de la Loterie, bărbatul a plecat la o agenţie CEC Bank pentru a stabili datele contului în care îşi ţine banii. Mai relaxat şi cu câteva milioane de euro bune în cont, gălăţeanul a plecat liniştit de la bancă şi s-a dus să cumpere câteva parfumuri. Însoţit de fiica lui, milonarul de la LOTO a achiziţionat două colonii, unul bărbătesc şi unul de damă.

Bărbatul joacă la Loto, tragere de tragere, de peste 20 de ani. El a declarat că a jucat întotdeauna aceleaşi trei variante şi o variantă la Noroc şi ca numerele au semnificaţie personală. Până acum nu a obţinut decât câştiguri mici, cel mai adesea cu trei numere.

Potrivit directorului filialei Loteria Română din Galaţi, Andrei Moţoc, biletul câştigător a fost cumpărat de la Agenţia Loto nr. 17-005 din municipiul Galaţi, situată în cartierul Micro 20. Moţoc a spus că biletul, în valoare de 48.952.706 lei, jucat duminică seara, este biletul cu cea mai mare valoare din istoria Loteriei Române. El a precizat că tot în Galaţi, dar la o altă agenţie, a fost cumpărat şi al treilea bilet ca valoare din istoria Loteriei Naţionale.