Mai multe străzi şi trotuare au început să fie spălate în oraşul Braşov.

 

Anunţul a fost făcut de primarul Allen Coliban.

 

Conform textului publicat pe contul de Facebook, primarul Braşovului consideră că această acţiune reprezintă o premieră pentru oraş.

 

Cu toate acestea, practica este una obişnuită pentru oraşele din Europa.

 

Primarul oraşului Braşov intenţionează să achiziţioneze şi aspiratoare care vor ajuta la menţinerea curăţeniei stradale

”Se spală străzile şi trotuarele în Braşov! O premieră pentru oraşul nostru din păcate, pentru că acest lucru este o normalitate în Europa, de ani de zile.

 

În anii următori sper să îmbunătăţim şi mai mult aceste activităţi, prin achiziţia de aspiratoare, ce anul acesta nu a fost acceptată prin votul Consiliului Local.

 

Suntem cu toţii parte a oraşului, administraţie publică, funcţionari, reprezentanţi, cetăţeni şi mediu de afaceri. Este în responsabilitatea fiecăruia să păstrăm curat oraşul!”, a scris primarul.

 

În acelaşi text, edilul a ţinut să precizeze că şi spaţiile verzi din oraş sunt curăţate şi toaletate. În plus, vor fi îngrijite şi troiţele

”În cartiere şi nu doar în centru. În aceste zile se îngrijesc spaţiile verzi, se toaletează copacii şi se curăţă parcurile – o altă premieră pentru Braşov şi se îngrijesc troiţele, mai ales în aşteptarea Sărbătorii Junilor din acest weekend. Suntem pe drumul cel bun!”, a adăugat Allen Coliban pe pagina personală de Facebook.

 

Angajaţii firmei de curăţenie au spălat străzile şi trotuarele din Bartolomeu, Răcădău sau Şchei, dar şi în alte zone ale oraşului.

 

 

 

Sursa: www.zin.ro