Şpaga e boală grea în poliţie. Un angajat de la Brigada Rutieră a fost prins în flagrant în timp ce primea mită 1.000 de lei, în schimbul banilor promiţând că îi va determina pe colegii poliţişti să restituie un permis de conducere suspendat.

 

Potrivit Direcţiei Generale de Anticorupţie, este vorba de un angajat personal contractual din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, care a fost prins, vineri, în flagrant în timp ce primea suma de 1000 lei, de la un bărbat pentru a face trafic de influenţă, conform Mediafax.

 

„În schimbul banilor, persoana în cauză a promis că îşi va folosi influenţa pe care a pretins că o are asupra unor colegi de serviciu, pentru a-i determina să restituie permisul de conducere suspendat fără a mai susţine testarea pentru reducerea perioadei de suspendare”, au transmis reprezentanţii DGA.

 

Faţă de angajat s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, cercetările fiind continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă.

 

 

 

Sursa: www.stiripesurse.ro