Trupurile a două persoane de origine română au fost descoperite, joi, în jurul orei locale 21.30, într-o localitate din Belgia.

Cele două persoane, descoperite în zona comunei Forchies-la-Marche în regiunea francofonă aţării erau născute în 1971 şi 1974, informează sudinfo.be, citat de Agerpres.

Joi, un poliţist din Trieux a reperat în cursul zilei vehiculul celor două victime, parcat la marginea drumului. Câteva ore mai târziu, el a făcut legătura între acest vehicul şi o sesizare de dispariţie primită de poliţia din Bruxelles.

Trimisă de fiica uneia dintre victime, această sesizare informa cu privire la o plecare având drept obiectiv o partidă de pescuit într-un lac din regiunea Charleroi. Urmând să se întoarcă miercuri, cele două victime nu au mai revenit. Cele două persoane au fost ucise fiecare cu câte un foc de armă, a precizat Parchetul din Charleroi.

După descoperirea celor două trupuri, a demarat ancheta, încredinţată poliţiei judiciare federale. O autopsie urma să aibă loc în câteva ore. Un expert în balistică era de asemenea aşteptat. Parchetul, un medic legist şi un judecător de instrucţie s-au deplasat la faţa locului, potrivit RTL info.