Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, în debutul şedinţei de Guvern că programul Start Up Nation va continua ”într-o formă simplificată, care să răspundă mai bine aşteptărilor tinerilor”. Vor primi finanţare 10.000 de proiecte, iar fiecare beneficiar va putea primi 200.000 de lei.

 

”Continuăm programul Start Up Nation într-o formă simplificată, care să răspundă mai bine aşteptărilor tinerilor care or să pornească o afacere prin a doua ediţie a acestui program pe care o adoptăm în şedinţa de Guvern de astăzi. Ne propunem să oferim sprijin pentru 10.000 de proiecte, fiecare beneficiar poate primi 200.000 de lei”, a declarat Viorica Dăncilă, în debutul şedinţei de Guvern.

 

Premierul a precizat că se va acorda o atenţie mai mare dezvoltării afacerilor în zonele ţării în care numărul întreprinderilor mici şi mijlocii este mai scăzut.

 

În plus, este vizată o susţinere mai puternică a antreprenorilor prin eliminarea unor proceduri administrative şi acordarea unor sume de finanţare sub formă de avans.

 

 

 

 

Sursa: www.news.ro