Formaţia germană Alphaville, populară în anii 1980, va concerta în aer liber la Iaşi de Revelion, costul petrecerii, în timpul căreia vor cânta şi mai mulţi artişti români şi care va avea şi un spectacol de artificii de 20 de minute, fiind estimat la 150.000 de euro.

Primăria Iaşi a anunţat că trupa Alphaville, în vogă în anii 1980, va concerta la Iaşi la petrecerea de Revelion care va avea loc în Piaţa Palatului Culturii din municipiu.

Pe scenă vor mai urca Keo, Ruby, Karma, Cecilia Cesario, Alexandra Tănăsoiu şi Misty.

Concertul va începe la ora 20.30 şi se va încheia în jurul orei 01.00.

”Încercăm să oferim un show de calitate superioară celor din anii trecuţi. După cum am promis, vom avea un cap de afiş de renume internaţional. Este vorba de formaţia Alphaville, care s-a lansat în anii 1980 şi care a revenit spectaculos în ultimii ani cu evoluţii live de cea mai bună calitate”, a declarat primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica.

La miezul nopţii este programat şi un foc de artificii, care va dura 20 de minute.

Circulaţia rutieră în zonă va fi oprită, iar perimetrul va fi păzit de echipaje ale Poliţiei Locale şi de la Jandarmerie.

Costul petrecerii de Revelion de la Iaşi a fost estimat de reprezentanţii Primăriei la 150.000 de euro.

Pe reţelele de socializare, unii ieşeni au criticat faptul că Primăria aduce la Iaşi o trupă care era în vogă în urmă cu aproape patru decenii.

”Anul trecut am avut BZN la petrecerea de Revelion, acum îi aduc pe cei de la Alphaville. Probabil că în oraşele europene, trupele astea ar fi fost chemate să cânte într-o cafenea undeva, nu în piaţa unui oraş”, a comentat Radu M., un tânăr din Iaşi.