Solistul Goodbye to Gravity, Andrei Găluţ, a aflat că toţi colegii săi de trupă, iubita sa, mulţi prieteni, dar şi colegi de muncă de la Oracle au murit în incendiul devastator din 30 octombrie din clubul Colectiv.

Andrei Găluţ, care se află internat în Olanda, a tot întrebat de apropiaţii săi, iar într-un final a aflat adevărul, scrie spynews.ro.

”La început, nimeni nu s-a îndurat să îi spună adevărul, dar, într-un final, la insistenţele lui, i-au mărturisit că toţi apropiaţii lui au murit. În acel moment, Andrei, spun sursele noastre, a început să verse lacrimi, depresia lui fiind adâncită şi de starea de sănătate pe care o are acum, el fiind de-a dreptul mutilat de incendiul din Colectiv (. ..) Medicii, văzând că reacţiile lui sunt extreme, că Andrei începe să se simtă din ce în ce mai rău din cauza veştilor primite şi a suferinţei prin care trece, au luat decizia de a-l ţine sedat o perioadă mai lungă, preferând să lase să treacă mai mult timp pentru ca acesta să se obişnuiascvă cu ideea”, notează sursa.