Staţiunea Predeal, atrăgătoare pentru turişti, în special pentru pârtiile sale generoase, va avea, din 2015, un nou punct de interes. Cei care vor vizita staţiunea se vor putea relaxa într-un centru de agrement şi SPA realizat de primărie cu bani europeni.

Proiectul necesită o investiţie estimată la o valoare totală de aproximativ 43 de milioane de lei (10 milioane de euro). Din aceşti bani, Primăria oraşului Predeal primeşte 20,15 milioane de lei finanţare nerambursabilă şi asigură din resurse proprii restul sumei. Lucrările de construcţie ar trebui să înceapă în luna septembrie a acestui an, centrul urmând să fie dat în funcţie în iunie 2015.
Centrul de agrement va fi construit în zona Cioplea din Predeal, pe strada Libertăţii şi va avea o suprafaţă construită de peste 3.000 de mp şi o suprafaţă desfăşurată de peste 5.700 de mp. La parter, construcţia va fi dotată cu saune, spaţii de relaxare, baie cu aburi, grota de gheaţă, o piscină pentru înot şi un aquapark.
Turiştii vor avea acces la trei terenuri de squash, care vor fi amenajate la demisol, în timp ce la etajul centrului SPA se vor crea spaţii de relaxare tip sera cu solar, sala de fitness, de forţă, spinning, sala cardio şi sala de aerobic.