Acest depozit de tehnologie extraterestră apare în discuţiile despre incidentul Roswell.

 

Internetul şi mass media se dovedesc a fi locuri în care teoriile conspiraţiei reuşesc să apară şi să dezvolte cu o repeziciune uimitoare, o combinaţie între secretomania guvernamentală sau a unor diferite grupuri şi dorinţa unor persoane de a ştii sau mai bine zis de a presupune adevărul ne pune adesea în faţa unor poveşti extrem de colorate, cu diferite grade de credibilitate.

 

Una dintre cele mai cunoscute teorii ale conspiraţiei care priveşte existenţa extratereştrilor este cea legată de incidentul Roswell din anul 1947. Conspiraţioniştii susţin că atunci guvernul american a recuperat o farfurie zburătoare şi corpurile unor extratereştrii, poveştile fiind  susţinute de către declaraţiile unor militari americani sau ale unor rude ale acestora care nu pot fi probate. În mijlocul acestei teorii, adesea, este adusă în discuţie o locaţie anume: Hangarul 18 din cadrul bazei militare Wright-Patterson, notează History.

 

Teoriile sugerează că acest hangar ar fi fost folosit pentru depozitarea tehnologiei extraterestre recuperate şi chiar pentru studierea unor forme de viaţă care nu proveneau de pe planeta noastră. Aceste teorii au primit o formă de credibilitate odată cu senatorul republican de Arizona, Barry Goldwater, candidat la prezidenţiale, care a relatat o întâlnire cu un general căruia i-ar fi solicitat acces la Hangarul 18.

 

Una dintre întrebările pe care pubicul american a început să le pună au vizat existenţa acestui Hangar 18 şi a tehnologiei din interiorul acestuia. În mod evident, aici răspunsurile sunt împărţite: conspiraţioniştii explică faptul că da, respectivul hangar există şi că orice declaraţie a guvernului SUA conform căreia Hangarul nu ar exista este în fapt o maniulare. În mod evident, atât reprezentanţii guvernamentali, cât şi comandanţii bazei militre Wright-Patterson au negat, cu multple ocazii, existenţa acestui Hangar sau a tehnologiei extraterestre.

 

 

 

 

 

 

Sursa: www.descopera.ro