Să fii unul dintre nominalizaţii la Premiile Oscar este o mare onoare in sine, aşadar i-am putea considera pe toti "câstigatori". Cu toate astea, niciunul dintre ei nu poate fi atat de umil incat sa nu isi doreasca sa fie numele lui strigat in timpul ceremoniei. Spre exemplu, pentru Leonardo DiCaprio probabil ca a devenit frustrant sa fie nominalizat fara sa castige macar odata!

Perdanţii, câştigători şi ei în felul lor, vor pleca acasă de la Premiile Oscar 2014 cu un "goodie bag" în valoare de 80.000 de euro, conform Huffington Post. Firma care sponsorizeaza aceste daruri se numeste Distinctive Assets si le ofera in mod traditional de 15 ani deja perdantilor de la categoriile Cel mai bun actor principal, Cea mai buna actrita, Cel mai bun actor in rol secundar, Cea mai buna actrita in rol secundar si Cel mai bun regizor.

"Goodie bag"-ul conţine, printre altele: vacanţe de lux, un sistem de filtrare a apei, cosmetice organice, hrană pentru animalele de companie, spray cu piper, ceasuri de lux, suplimente alimentare, cărţi, sistem SPA pentru acasă, vouchere pentr operatii estetice etc.

Se vehiculează că statueta pe care o primesc câştigătorii de la Oscaruri valorează aproximativ 400 de dolari, insa ea are o valoare sentimentală şi profesională de neegalat!