Trupa Lord Of The Dance va susţine, la cererea publicului, pe lângă spectacolul deja anunţat pentru data de 14 martie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Capitală, încă un show, în aceeaşi zi, de la ora 16.00, informează organizatorii, Project Events.

Biletele pentru noua reprezentaţie, de la ora 16.00, vor avea aceleaşi preţuri ca şi cele pentru spectacolul de la ora 20.00, respectiv: 350 de lei (categoria VIP), 300 de lei (categoria 1), 250 de lei (categoria 2), 200 de lei (categoria 3), 150 de lei (categoria 4) şi 100 de lei (categoria 5).

Biletele pot fi achiziţionate din următoarele spaţii: magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter), librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan - staţia de metrou Unirii 1. Cei care doresc să comande biletele online o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro, eventim.ro şi myticket.ro.

Creatorul acestui spectacol este dansatorul şi coregraful Michael Flatley. Acesta deţine titlurile de cel mai rapid dansator de step şi cel mai bine plătit dansator din lume. El a stabilit şi recordul Guinness pentru cele mai rapide picioare din lume. A creat şi produs show-uri precum "Lord Of The Dance", "Riverdance", "Feet Of Flames" şi "Celtic Tiger".