Prinţul William (31 de ani) şi Ducesa de Cambridge, Kate Middleton(32 de ani), caută o bonă nouă pentru micuţul George, după ce actuala dădacă a ajuns la final de contract.

Ducele şi ducesa de Cambridge, William şi Kate, au anunţat că sunt în căutarea unei bone pentru micul prinţ George, în vârstă de şase luni, după ce actuala dădacă, Jessica Webb( 71 de ani) urmează să iasă la pensie.  Femeia, care le-a fost bonă atât Prinţului William, cât şi fratelui său, Harry, nu ar putea oricum să meargă alături de cuplul princiar în turul pe care acesta îl va face în Australia şi Noua Zeelandă, pentru că ar fi mult prea obositor pentru ea, fapt pentru care îi caută înlocuitoarea.

William şi Kate nu au anunţat salariul exact al bonei, dar conform surselor apropiate Casei Regale Britanice acesta este unul de peste 5.000 de euro pe lună, însă pentru aceşti bani viitoarea dădacă va avea mai multe îndeletniciri şi obligaţii. Candidata ideală trebuie să aibă permis de conducere, să aibă o înfăţişare plăcută, trebuie să aibă grijă ca în camera micuţului George să fie tot timpul curat, să respecte programul oficial şi să nu întârzie activităţile cuplului. Aleasa va munci, în medie, 37 de ore pe săptămână, însă este posibil ca uneori să facă şi ore suplimentare, iar vestea bună pentru românce este că nu se specifică faptul că viitoarea dădacă trebuie să fie britanică neapărat, la job putând să aplice femeile de orice naţionalitate.