Prinţul William se întoarce la facultate. Acesta va studia managementul agricol la Universitatea Cambridge, pentru a putea înţelege cum să gestioneze afacerile din acest domeniu, inclusiv cele o sută de hectare de plantaţie de meri de la Mălâncrav, judeţul Sibiu.

Prinţul va începe cursurile săptămâna viitoare şi le va încheia la jumătatea lunii martie. William va avea între 18 şi 20 de ore de curs pe săptămână sub formă de seminarii, conferinţe sau reuniuni. Prinţului William i se va aloca o locuinţă privată în Cambridge, separată de restul campusului universitar.

La sfârşitul seminarului, nepotul Elisabetei a-II-a va fi pregătit să administreze afacerile familiei regale din domeniul agricol. Una dintre acestea este şi livada de mere de 100 de hectare de la Mălâncrav, judeţul Sibiu, unde prinţul Charles a dezvoltat o linie de îmbuteliere de suc natural de mere.

Iniţiativa Prinţului William de a studia cultura pământului poate să-i rotunjească considerabil conturile, deoarece analiştii susţin că agricultura va fi un domeniu profitabil în următorii ani.