Trabucuri, muzică la volum maxim, un Ferrari 458 Spider şi o femeie goală întinsă pe maşină – aşa petrece un bărbat pe şoselele Ibizei. Scena inedită a fost filmată de trecători şi distribuită în Social Media, iar acum poliţiştii sunt nerăbdători să-i cunoască pe protagoniştii clipului.

Filmarea neobişnuită a început să circule în mediul online săptămâna aceasta, dovedind încă o dată cât de spontani şi dezinhibaţi sunt petrecăreţii din Ibiza. Vedem un şofer lipsit de griji care fumează un trabuc, la volanul unui Ferrari 458 Spider, în timp ce o femeie goală dansează deasupra lui, pe ritmul muzicii din boxe.

Internauţii s-au arătat revoltaţi, dar nu de obscenitatea gestului, ci de calitatea slabă a fişierului video, care mai este şi cenzurat. „Cu o rezoluţie aşa scăzută, pixelarea nu era necesară”, glumeşte un utilizator pe YouTube. „Lumea încă filmează cu telefoane Nokia vechi…”, oftează altul. Alţii îi laudă pe protagoniştii clipului pentru spiritul aventurier: „Dumnezeu să-i binecuvânteze pe această femeie şi acest bărbat, pentru că se bucură de viaţă şi arată cât de distractivă şi seducătoare este Ibiza”.

Evident, autorităţile nu sunt de aceeaşi părere. Un purtător de cuvânt al Consiliului Local anunţă că cei doi vor fi identificaţi şi sancţionaţi cât de curând: „Autorităţile portuare sunt responsabile de gestionarea traficului în această zonă, iar poliţia colaborează cu ele în legătură cu acest incident. Nu va fi dificil să-l găsim pe şofer/proprietar, pentru că în Ibiza nu sunt multe maşini precum aceasta”.

Şoferul riscă o amendă contravenţională pentru conducere imprudentă, în valoare de 500 Euro, plus şase puncte de penalizare. Femeia ar putea fi amendată pentru expunere indecentă.

SURSA: autobild.ro