Madonna le-a spus spectatorilor de la un show din New York că le va face sex oral dacă o vor vota pe Hillary Clinton la alegerile prezidenţiale din acest an.

Înainte să o introducă în scenă pe Amy Schumer, Madonna le-a spus celor prezenţi la Madison Square Garden că, dacă o vor vota pe Hillary Clinton la alegerile prezidenţiale, le va face sex oral.

"Dacă votaţi pentru Hillary Clinton vă voi oferi un blow-job", a declarat Madonna la Madison Square Garden în New York. "Şi sunt bună la asta", a plusat cântăreaţa de 58 de ani, în deschiderea show-ului comediantei Amy Schumer. "Nu sunt tâmpită şi nu sunt un instrument. Menţin contactul vizual şi înghit", a spus interpreta hit-ului "Like a Virgin".

Comentariile Madonnei vin la doar câteva zile după ce cântăreaţa a fost huiduită şi a fost nevoită să iasă de pe scenă la un show în Florida, pentru că l-a criticat pe Donald Trump.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".