Duminică 5 iulie 2015, prinţesa Charlotte, fetiţa prinţului William şi a prinţesei Kate, a fost botezată în biserica Sfânta Maria Magdalena din Sandringham, Anglia. Bebeluşul regal a fost însoţită de părinţii ei, dar şi de fratele mai mare, prinţul George. De la botez a lipsit prinţul Harry, acesta aflându-se în Namibia, lucrând cu o organizaţie de protecţie a naturii.

Primii oaspeţi ai botezului au sosit la ora locală 16.25 (18.25, ora României), dar toţi cei care au participat la ceremonia religioasă s-au grăbit şi au sosit în următoarele câteva minute. Prinţul William l-a ţinut de mână pe prinţul George, în timp ce soţia sa, Kate Middleton, împingea căruţul în care se afla prinţesa Charlotte. Soţia prinţului Charles, Camilla, aproape că a suferit un moment á la Marilyn Monroe: în timp ce intra în biserică, vântul i-a suflat fusta.

După ce au pozat, oaspeţii, printre care a fost şi regina Elisabeta a II-a, au intrat în biserică pentru a participa la o slujbă privată de 45 de minute. Printre alţi invitaţi la botez s-au numărat străbunicul prinţesei, Ducele de Edinburgh Philip, dar şi bunicul, prinţul Charles şi Ducesa de Cornwall Camilla. La ceremonie au fost prezenţi şi bunicii din partea mamei, Michael şi Carole Middleton. Din nefericire, unchiul prinţesei Charlotte, Harry, nu a participat la botez, el aflându-se în Namibia pentru a lucra cu organizaţia Salvaţi Rinocerii, conchide US Weekly.