Bianca Mihalache va reprezenta Romania in competitia de frumusete internationala Miss Europe World 2015 din Beirut, Liban, care a debutat pe 10 februarie si se va incheia pe 3 martie.

In urma selectiei nationale Miss Europe World Romania 2015, organizata de ExclusivEvent, agentia detinatoare a licentei Miss Europe World in Romania, Bianca Mihalache a fost desemnata castigatoare, potrivit Mediafax.

Bianca Mihalache este deja in Beirut, reprezentand Romania la Miss Europe World 2015, o competitie care se desfasoara in perioada 10 februarie - 3 martie. Bianca Mihalache locuieste in Bucuresti, are 19 ani, 1,74 metri inaltime, iar dimensiunile ei sunt 84-59-90. Ea este studenta in anul I la Academia de Studii Economice Bucuresti - Facultatea de Business si Turism. In prezent, Bianca lucreaza ca model, avand la activ prezentari pentru designeri importanti din Romania.

Bianca vorbeste doua limbi straine, engleza si spaniola, printre pasiunile sale regasindu-se modellingul si calatoriile. Bianca iubeste foarte mult animalele, avand doua pisici si doi caini si dorindu-si ca pe viitor sa se poata implica activ in salvarea animalelor fara adapost din Romania. Bianca Mihalache va reprezenta Romania pe scena marii finale din Beirut, in fata a sute de milioane de telespectatori din intreaga lume, purtand tinute semnate de designerii Raluca Martinescu si Cristiana Maria Purdescu.

Bianca va fi timp de un an imaginea Miss Europe World Romania, avand sarcina de a se implica activ impreuna cu agentia ExclusivEvent in cat mai multe campanii si actiuni de caritate, dar si in numeroase programe si activitati de promovare a turismului romanesc.