Toamna anului 2018 marchează un eveniment important în calendarul ploieştenilor şi anume aniversarea a cinci ani de momente frumoase, marca AFI Ploieşti. Astfel, a fost lansată campania „Toamna aniversară”, care se desfăşoară în perioada 1 septembrie – 15 octombrie 2018, timp în care iubitorii de shopping au şansa de a deveni noua imagine AFI Ploieşti.

În mod tradiţional, imaginea AFI Ploieşti este reprezentată de o familie de ploieşteni, alcătuită din oameni obişnuiţi, cu vise, aspiraţii şi preocupări comune. Odată cu lansarea noii campanii, AFI Ploieşti confirmă încă o dată importanţa misiunii sale de a le oferi ploieştenilor un loc în care se simt ca acasă.

AFI Ploieşti îşi propune să aducă zâmbete pe chipurile celor care au ales să îşi facă cumpărăturile aici pe parcursul primilor cinci ani. Prin urmare, campania de toamnă le aduce şansa să câştige unul dintre cele 5 city breaks la Praga, în perioada 9 – 11 noiembrie 2018, dacă îşi înscriu bonul sau bonurile fiscale, în valoare de minim 300 de lei, la Info Desk-ul campaniei. În plus, cei care îşi doresc să fie noua imagine AFI Ploieşti, se pot înscrie la Info Desk cu bonul de cumpărături şi o poză de familie realizată la Oglinda Selfie din mall. Fotografia de familie poate fi trimisă şi pe pagina de Facebook AFI Ploieşti, printr-un mesaj privat, în urma înscrierii la Info Desk-ul campaniei, respectând paşii din regulament.

Noua familie AFI Ploieşti va primi un AFI Gift Card care va fi încărcat lunar cu 1000 de lei, timp de un an de zile, pe care membrii familiei îl pot folosi în magazinele partenere din centrul comercial.

“AFI Ploieşti a devenit mall-ul #oamenilorcanoi datorită ploieştenilor care au ales zi de zi să fie parte din povestea noastră. De aceea, campania aniversară din această toamnă este tot despre ei şi despre motivele de a ne bucura împreună. Conceptul campaniei se învârte, aşadar, în jurul unui singur cuvânt, spus cu multă bucurie, şi anume «Mulţumim!»”, a declarat Iulia Borşan, Corporate Marketing Director AFI Europe.

Descoperă surprizele pe care AFI Ploieşti ţi le-a pregătit în perioada 1 septembrie – 15 octombrie 2018 şi bucură-te de „Toamna Aniversară” împreună cu întreaga familie!

Mai multe detalii despre activităţile AFI Ploieşti pe www.afi-ploieşti.ro şi pe pagina de Facebook AFI Ploieşti.