Un număr de 130 de persoane din Prahova au depus, marţi, la Direcţia Regională a Finanţelor Publice Ploieşti cereri prin care revendică premii la Loteria bonurilor fiscale, acesta fiind judeţul din Muntenia cu cei mai mulţi câştigători, în timp ce în judeţul Călăraşi s-au înregistrat 11 câştigători.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Ploieşti, în prima zi de depunere a cererilor pentru revendicarea premiilor la Loteria bonurilor fiscale, în regiunea Muntenia s-au primit documente din partea a 364 de câştigători.

Astfel, în judeţul Prahova s-au înregistrat 130 de câştigători la această loterie, urmat de Argeş, cu 74 de câştigători, Dâmboviţa, cu 50 de câştigători, şi Ialomiţa, cu 42 de câştigători.

În judeţul Teleorman, 35 de persoane au depus documente după ce au câştigat la Loteria bonurilor fiscale, iar în Giurgiu 22 de persoane au câştigat la prima tragere de acest fel.

Judeţul din Muntenia cu cel mai mic număr de câştigători este Călăraşi, unde doar 11 persoane au depus documente după ce au câştigat la Loteria bonurilor fiscale, au precizat reprezentanţii Direcţiei Regionale de Finanţe Publice Ploieşti.

La prima extragere organizată pentru Loteria bonurilor fiscale de către Ministerul Finanţelor şi ANAF, care a avut loc luni, în a doua zi de Paşte, au fost declarate câştigătoare bonurile emise la 7 februarie, cu valori între 6,00 lei şi 6,99 lei.

Persoanele care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu această valoare, se pot prezenta în următoarele 30 de zile la unităţile ANAF, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate, premiile urmând să fie acordate în maximum trei luni.