Nemulţumită de modul de servire a aperitivului înainte de decolarea unui zbor New York-Seul, fiica patronului Korean Air a ordonat debarcarea şefului de cabină şi întoarcerea avionului la terminal, au anunţat luni surse oficiale, relatează AFP.

Cho Hyun-ah, vicepreşedinta executivă a companiei sud-coreene conduse de către familia sa, a cerut înlocuirea şefului personalului de la bord în timp ce avionul rula deja pe pistă, a anunţat Korean Air.

Ea s-a supărat deoarece a fost servită cu nuci Macadamia pe care nu le-a cerut şi care, pe deasupra, nu i-au fost aduse într-un bol, ci în ambalaj.

A considerat că este vorba despre o nerespectare de către şeful de cabină a recomandărilor referitoare la serviciul general la bord şi, ca atare, despre o potenţială ameninţare la adresa securităţii celor 250 de pasageri.

Avionul a revenit la terminal pentru a-l debarca pe şeful de cabină, după care şi-a reluat decolarea şi a ajuns la destinaţie cu 11 minute întârziere, potrivit Korean Air.

Ministerul sud-coreean al Transporturilor a anunţat că a deschis o anchetă. Un oficial de la minister a declarat pentru AFP, sub protecţia anonimatului, că modul în care s-a comportat Cho Hyun-ah a fost "total nepotrivit".

Digi24.ro