200 de modele Fiat 500 Gamine Vignale au fost produse de Carrozzeria Vignale, atelierul de lux care s-a ocupat de remodelarea acestui roadster sexy bazat pe modelul Fiat 500 din anii '60.

Pregateste-te sa intri in licitatie, daca doresti ca un exemplar semnat Alfredo Vignale sa intre in posesia ta, caci casa de licitatii Hexagon Classics tocmai are unul de anzare, anunta Extravaganzi.

Roadsterul este imaginea pura a ceea ce ar trebui sa reprezinte o masina de vacanta, care sa te poarte in excursii oe distante scurte. Fiat 500 Gamine Vignale nu exceleaza in materie de viteze ametitoare, dar iti garanteaza o calatorie lina in care te vei simti extrem de relaxat si vei pauca sa admiri si piesajul.

Masina este dotata cu un motor cu doi cilindri, racit cu aer, de 0,5 litri, care scoate 21 CP si imprima o viteza maxima de 97 km/h.Cu doar 450 kg greutate, Fiat 500 Gamine Vignale este extrem de manevrabil si formele sale sexy vor intoarce multe capete dupa masina ta, asa ca ar fi bine sa nu ratezi aceasta oferta rara.

Piesa rara pusa in vanzare de casa de licitatii are doar 20.000 de kilometri parcursi, se prezinta intr-o stare exceptionala si are un pret de pornire de 39.900 lire sterline.