Mircea Cosma a revenit la serviciu după patru săptămâni de concediu medical. Acesta a inspectat deja lucrările de la pasajul cu sens giratoriu care se va construi la intersecţia din nordul Ploieştiului către Păuleşti şi pregăteşte deja o rectificare de buget pentru luna aprilie.

„Se aşteaptă sumele de bani de la Ministerul Dezvoltării. Este vorba de un program de în valoare de 25 de milioane de lei pentru a finaliza lucrările de alimentare cu apă şi reţele de canalizare începute în 2007“, a declarat acesta.

Cosma a mai precizat că a demarat discuţiile cu Ministerul Transporturilor pentru amenajarea unui drum între Valea Doftanei şi Braşov, ca rută alternativă pe durata lucrărilor la autostrada Comarnic – Braşov. Acest proiect ar necesita o finanţare de 40 de milioane de euro.

Preşedintele CJ a recunoscut că şi-a făcut mai multe verificări medicale la o clinică privată şi că peste câteva luni va fi supus unei intervenţii chirurgicale pentru montarea unui stent coronarian.

Acesta şi-a întrerupt activitatea la CJ, după ce a fost acuzat de procurorii DNA de trafic de influenţă în dosarul unor contracte cu societăţi comerciale privind deszăpezirea şi lucrări de întreţinere a unor drumuri judeţene.