Horia Tiseanu a demisionat din funcţia de director al  Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Termo Prahova. Demisia vine în a patra zi de criză a apei calde în municipiul Ploieşti, după ce Termoficare Prahova SA, societatea care se ocupă de furnizarea agentului termic, a oprit furnizarea apei calde motivând revizia cazanului de producere a apei calde. 

Demisia a fost înaintată preşedintelui Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Termo Prahova, Iulian Dumitrescu, şeful CJ Prahova. .

Horia Tiseanu a fost numit în funcţie în toamna anului trecut de către Iulian Dumitrescu. Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Termo Prahova este formată din  Consiliul Judeţean, în calitate de proprietar al centralei de la Brazi şi al reţelei primare de transport, şi Primăria Ploieşti, în calitate de proprietar al reţelei de distribuţie.

Directorului executiv al ADI Termo Prahova a fost acuzat de neimplicare în criza apei calde în municipiul Ploieşti, dar şi de lipsă de transparenţă în gestionarea acestei probleme.