Ploieştenii care locuiesc la bloc şi sunt racordaţi la sistemul centralizat de termoficare au rămas de luni, 1 august, fără apă caldă. Şi asta în ciuda promisiunilor publice făcute de primarul Andrei Volosevici, care susţinea zilele trecute, că nu va dormi noaptea pentru a găsi o soluţie! 

Nesomnul lui Volosevici nu a rezolvat problema, iar apa caldă este oprită din această dimineaţă în întreg municipiul Ploieşti.

Operatorul Termoficare Prahova a început revizia anuală la singurul canal funcţional care produce agent termic pentru municipiul Ploieşti. Deşi exista soluţia de a închiria două cazane funcţionale din Germania pe perioada reviziei, soluţia nu a fost pe placut edilui Andrei Volosevici care nu a identificat fondurile necesare închirierii, iar ploieştenii se vor spăla timp de o lună de zile cu apă rece! 

Revizia afectează aproximativ 130.000 de ploieşteni, care locuiesc în 30.000 de apartamente racordate la sistemul centralizat de termoficare. Operatorul Termoficare Prahova SA a preluat serviciul începâd cu data de 1 mai, după ce Veolia România a notificat municipalitatea că renunţă la contract.