Imaginile pe care le publicăm au fost surprinse, astăzi, 14 septembrie, în centrul Ploieştiului! Sunt dezolante şi arată un oraş abandonat, părăsit, un oraş în care este dificil să trăieşti, un oraş care nu oferă niciun fel de condiţii civilizate de trai locuitorilor plătitori de taxe şi impozite!

Din păcate, imaginile de acest fel nu vor deveni prea curând istorie, deoarece mâine, 16 septembrie expiră contractul de curăţenie căi publice şi deszăpezire dintre Rosal şi Primăria Ploieşti. Cu alte cuvinte, de mâine gunoaiele de pe străzi vor deveni o...normalitate. Şi, să sperăm că nu vom avea ninsoare şi temperaturi scăzute prea curând.... Nu de alta, dar încă nu a fost finalizată licitaţia pentru desemnarea unui nou operator care să asigure măturatul străzilor din Ploieşti şi adunarea gunoaielor aflate pe domeniul public. Şi nici nu se ştie când va fi finalizată această procedură. 

Totuşi, ne întrebăm dacă primarul Andrei Volosevici (PNL) şi viceprimarii Magdalena Trofin (USR PLUS) şi Dan Nicodim (PNL) locuiesc în oraşul Ploieşti? Vin la serviciu cu elicopterele şi aterizează direct pe clădirea Primăriei de nu au niciun fel de reacţie la această situaţie?