Consilierii locali PSD George Botez şi Robert Vâscan au fost invitaţii jurnalistului Victor Preda la emisiunea Actualitatea Live. Cei doi aleşi locali au analizat principalele probleme ale administraţiei locale şi au susţinut că aleşii social democraţi nu pun frână proiectelor primarului Andrei Volosevici.

"Acţionăm în Consiliul Local pentru a-l ajuta pe primarul Volosevici să îşi respecte promisiunile făcute în campania electorală. Nu vrem să fim acuzaţi că punem frână dezvoltării Ploieştiului", au spus aleşii PSD din Consiliul Local.

Robert Vâscan a criticat modul în care primarul liberal a reacţionat la problema pasajelor subterane din Bariera Bucureşti, fiind nemulţumit că edilul dezinformează ploieştenii când vine vorba despre acest subiect.

"Primarul ne-a acuzat că nu am alocat fonduri. Dacă ar fi discutat cu liberalii care au fost consilieri locali şi în mandatul trecut, ar fi aflat că fostul edil ne-a spus că nu pot începe lucrările de reabilitarea până la finalizarea Podului de Lemn. Păi Podul de Lemn a fost recepţionat în mandatul Volosevici, deci cum puteam aloca noi fonduri din bugetul local înainte de recepţionarea acestui obiectiv?  Domnul primar nu este interesat de acest obiectiv pentru că este un proiect PSD. Dacă e nevoie ne dăm demisia din PSD şi mergem la PNL. Unul dintre noi va ţine cu Orban şi celălalt cu Cîţu, ca să fim la putere, indiferent cine câştigă", a afirmat şi avocatul Botez.

"Noi iubim Ploieştiul, mai mult decât politica şi ne punem experienţa în slujba oraşului. Vrem doar să fim întrebaţi şi să ni se ceară ajutorul.", au mai spus aleşii PSD.

"Andrei Volosevici este un Ion Iliescu al Ploieştiului, dacă ne referim la numărul de voturi obţinute. Acest lucru îl obligă. Din păcate, în primele nouă luni de mandat nu s-a văzut mare lucru. Ceva gunoi adunat cu câte 300 de poze zilnic, să ajungă la toată lumea şi cam atât. În rest, marcaje nu avem, deşi le-am propus în luna ianuarie să lase SGU să lucreze până la finalizarea licitaţiei. Drept dovadă că am avut dreptate e faptul că se termină luna iunie şi noi avem treceri de pietoni şterse. Trebuie pusă siguranţa cetăţeanului pe primul loc, dar până acum nu vedem o asemenea direcţie", a mai afirmat George Botez.

Emisiunea integrală o puteţi urmări mai jos: